2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Újabb tragédia történt: egy tinédzser holttestét húzták ki a vízből

Egy tinédzser fiú tragikusan meghalt az országot fojtogató hőhullámban, miután besétált a tengerbe.

  • Újabb tragédia történt: egy tinédzser holttestét húzták ki a vízből

Ahogy sütött a nap, a britek az ország strandjaira özönlöttek fel és alá, de attól tartottak, hogy a szélsőséges időjárás akár halálesetekhez is vezethet.

Másodfokú időjárási figyelmeztetést is adott ki a meteorológiai hivatal augusztus 9-én, kedden. 

Erről a lakosságot is figyelmeztették, hogy valószínűleg többen keresik fel a part menti területeket, tavakat, folyókat és más szépségű helyeket, ami növeli a vízbiztonság és a tűzesetekkel kapcsolatos események kockázatát.

A 16 éven aluli gyermek szombat este 18 óra 15 perc körül sétált be Skegnessben a tengerbe. Miután hosszú ideig nem bukkant fel, kihívták a mentőket.

Sajnos a fiú meghalt, és néhány órával később megtalálták a holttestét -tájékoztat a Mirror.

A lincolnshire-i rendőrség azt mondta: 

– Egy tinédzser meghalt, miután besétált a tengerbe Skegnessben. A katasztrófavédelem augusztus 13-án, szombaton 18 óra 15 perc körül kapott bejelentést arról, hogy egy 16 éven aluli gyermek a vízben van. A rendőrség és a parti őrség kutatást tartott, és a fiú holttestét 23:30 körül találták meg."

A hír arról érkezett, hogy Nagy-Britannia rekkenő körülmények között szenved, és újabb magas hőmérsékleti rohamot vész ki. Lincolnshire-re másodfokú hőségriasztás vonatkozik, és az is marad, mivel az ország heteken belül a második hőhullámot szenvedi el.

Lee Pache felügyelő elmondta: 

Tegnap sok hívást kaptunk eltűnt emberek miatt a tengerparton. Egy ponton, két órán belül 10 hívást kaptunk. Mindannyian, akiket eltűntként jelentettek, a sajnálatos módon az elhunyt gyermek kivételével, mindenki biztonságban megmenekült és jól vannak.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!