Egy Gyurcsány-párti politikus név szerint érintett a guruló dollárok ügyében

Sápi Mónika fiának a cége is támogatást kaphatott a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól.

Magyar Nemzet
Forrás: Hír Tv2023. 01. 27. 15:41
2021.10.22. Budapest Demokratikus Koalíció (DK) 10. születésnapja GYURCSÁNY FERENC (Fotó: Kurucz Árpád) (KA) Magyar Nemzet képen: Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Sápi Mónika, a DK politikusa név szerint érintett lehet a dollárbaloldal botrányában – számolt be a Hír TV. Jelezték: a legújabb titkosszolgálati jelentésben a Gyurcsány-párti politikus neve is szerepel, mégpedig a DSM Consulting Kft. mellett, aminek Sápi Mónika fia a tulajdonosa. A cég jelentős támogatást kaphatott a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól.

 

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a titkosszolgálatok feltárták: csaknem négymilliárd forint érkezett a baloldal kampányában dolgozó szervezetekhez.

 

Mint a cikk emlékeztetett, Sápi Mónika, a DK politikusa a tavalyi országgyűlési választáson Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye 4. számú választókerületében indult, az ellenzéki összefogás jelöltjeként, azonban vereséget szenvedett.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.