2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

A Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút Berki Krisztiántól

A Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút Berki Krisztiántól. A május 6-án reggel elhunyt médiasztárt jövő csütörtökön kísérik utolsó útjára szerettei.

  • A Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút Berki Krisztiántól

Berki Krisztiánt IX. kerületi otthonának teraszán találta meg holtan a kislánya május elején. Halálának körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség, miután otthonában kábítószergyanús anyagra, sajtóértesülések szerint kokainra és marihuánára bukkantak. Ugyan az ügyben korábban előállítottak egy 42 éves férfit, aki kapcsolatban állt a celebbel, és akinek otthonában szintén találtak drogot, ám az illetőt azóta már elengedték a hatóságok. 

A médiasztár halálának okát hivatalosan egyelőre még nem közölték. A lakásán talált kábítószergyanús anyag miatt indított büntetőeljárás ellenére Berki Krisztán édesanyja szerint kizárt, hogy a fia drogozott volna, amikor a kislánya vele volt. 

Berki Renáta most Instagram-oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy férjét 2022. május 26-án 14:30-kor búcsúztatják a Farkasréti temetőben. Az özvegy mindenkit arra kért, hogy a szertartásra fehér ruhában érkezzen.

Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022. május 26-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni férjemet

– olvasható a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!