2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:10

Belföld

Újabb helyen mérettetné meg magát Magyar Péter

Marketingesek építgetik Varga Judit volt férjét, aki immáron maga is politikusnak állt, és próbál elindulni valamilyen választáson.

  • Újabb helyen mérettetné meg magát Magyar Péter

Folytatódik a balliberális médiakampány, amellyel a baloldal új messiását építik, ezúttal a Magyar Narancs címlapján találta magát Magyar Péter – vette észre a Mandiner. Mint írták, a politikusnak állt, az elmúlt években számos állami cég felügyelőbizottságában és a Diákhitel Központ Zrt. élén is megfordult Magyar hosszú interjút adott a lapnak. Ebben egyebek mellett felveti, ha lesz ideje a közéleti tevékenység mellett a privát szférára is koncentrálni, majd bebizonyítja, hogy neki jó önéletrajza van. 

Az ügyészségre leadott hangfelvétel, illetve egykori felesége, Varga Judit megrázó interjúja előtt készült cikkben egyebek mellett megerősítette, részben az egykori feleségével szembeni állítólagos méltatlanságok miatt fordított hátat a NER-nek, de beszélt arról is, hogy ezt korábban tervezte, és ha a volt felesége EP-listavezető lett volna, akkor nem akart volna neki ártani.

Noha korábban a családja és exneje védelméről értekezett, most már ezek szerint ő maga is elismeri, árt Varga Juditnak 

– következtetett a lap, hozzátéve: Varga Judit több posztban, majd azóta egy hosszabb interjúban számolt be arról, mennyi szenvedést okozott neki házasságuk idején a jogász férje. Magyar szerint azonban a volt felesége nem mondott igazat, mert zsarolják vagy „ajánlanak valamit”. Egyébként a kapcsolati erőszak kérdésével ő már nem akar foglalkozni – közölte a Mandiner.

Az önkormányzati választás kapcsán lehetséges ellenzéki együttműködésről kijelentette: 

Többen is kerestek, de nem tárgyaltam senkivel, ad absurdum akár még én is lehetnék főpolgármester-jelölt.

A teljes cikket IDE kattintva érheti el. 

Fotó: MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Észak-Korea szerint Amerikában rendszerszintű elnyomás van

Észak-Korea szerint Amerikában rendszerszintű elnyomás van

Észak-Korea szerint a világon az Egyesült Államokban a legrosszabb az emberi jogok helyzete, ahol rendszerszintű elnyomás van, etnikumok és vallások közötti konfrontáció zajlik – közölte az ázsiai ország külügyminisztériumi szóvivője, akinek szavait a KCNA észak-koreai hírügynökség idézte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!