Kocsis válaszolt Jakab fenyegetőzésére

„Látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar”.

Magyar Nemzet
2022. 05. 21. 12:24
VARJU László; VARGA Mihály; NAGY István; JAKAB Péter
Budapest, 2020. március 30. Varga Mihály pénzügyminiszter válaszól Varju Lászlónak, a DK képviselõjének azonnali kérdésére az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. március 30-án. Balról Nagy István agrárminiszter (b) és Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje (b2). MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem a peredre teszek nagy ívben, hanem rád. Hogy ez zavar téged, annak örülök – válaszolta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán Jakab Péter fenyegetőzésére.

A Jobbik elnöke ugyanis szombaton közösségi oldalán azt állította, végrehajtókat küld Kocsisra, amiért a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője nem kér tőle bocsánatot azon korábbi állítása miatt, miszerint Jakab megfenyegetett egy munkagépet vezető alkalmazottat.

Látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar. Abban nem perelsz és nem jelentesz fel senkit

– fogalmazott Kocsis Máté.

Ahogy arról lapunk is beszámolt korábban, a napokban robbant a botrány, hogy a jobbikos Szilágyi György barátnőjét, állítása szerint egy tavaly év végi vidéki pártösszejövetelen, disznóvágáson kis híján megerőszakolta az ellenzék szabolcsi közös jelöltje, Földi István.

– Tavaly a munkagépes emberrel szemben igenis fenyegetően léptél fel, mindenki látta, ne légy rá büszke – szögezte le a Fidesz frakcióvezetője bejegyzésében.

Utóiratként Kocsis úgy fogalmazott: 

Peti! A választókra ne hivatkozz, nemrég buktál meg előttük.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.