2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Facebookra posztolt a vérrel borított nő: Megöltem a gyerekeimet

A 31 éves anya a közösségi oldalán jelentette be: ebben a percben végezte ki mindkét kisgyermekét.

  • Facebookra posztolt a vérrel borított nő: Megöltem a gyerekeimet

Vérontásba torkollott egy gyermekelhelyezési per a minap. Egy négyéves kislány életét vesztette, kétéves öccséért pedig jelenleg is küzdenek az orvosok. A testvéreknek saját anyjuk esett neki, aki később a Facebookon jelentette be, mit tett.

Horrorvideó a közösségi oldalon

Vasárnap délelőtt 11 óra körül jelent meg a New Orleansban élő 31 éves Janee Pedescleaux közösségi oldalán egy rendkívül aggasztó videó, melyen a nő volt látható vérrel borítva, miközben a következőket ordította a kamerába zaklatottan:

A gyerekeim halottak. Végeztem. Végeztem az élettel!

A felvételen ezt követően a picik apját, Jermaine Robertset nevezte meg felelősként. A férfi érthető módon azonnal autóba pattant, és padlógázzal hajtott a nő házához. Egy térfigyelő kamera rögzítette is, amint berohan, majd kislányával, Parisszel a karjában, valamint kisfiával kirohan, kocsiba teszi a vérző gyerekeket, és a kórházba hajt. A négyéves Paris életét sajnos nem sikerült már megmenteni, a pár kétéves kisfia pedig jelenleg is életveszélyes állapotban van. Janee Pedescleaux-t gyilkosság és gyilkossági kísérlet vádjával tartóztatták le.

Úgy tudni, a gyilkossághoz a férfi és a nő közt zajló gyermekelhelyezési per vezetett. Roberts azt állította, a nő nem képes megfelelő, egészséges környezetet biztosítani gyermekeiknek. Meghallgatásuk valamikor ebben a hónapban lett volna esedékes – írja a Daily Mail.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!