2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Sajtóklub

Sajtóklub: Ezekre a tyúkólat sem...

Földön fetrengő energia- és rezsiügyi árnyékminiszter, határon túliakat sértegető honvédelmi árnyékminiszter és árstopellenes gazdasági árnyékminiszter. Dobrev Klára velük szeretné átvenni az ország kormányzását. A hírről vendégeink is elmondták a véleményüket.

  • Sajtóklub: Ezekre a tyúkólat sem...

Ami történik az az, hogy kapnak némi fényt és némi média lefedettséget eddig teljesen ismeretlen DK-s káderek, pótolják a DK részéről azt - az egyébként teljesen valós igényt - , hogy a vezérkaron túl senki mást nem ismerünk az ellenzéki pártokból - mondta el Kohán Mátyás. A Mandiner külpolitikai újságírója szerint

a DK-sok megpróbálnak a kormányképesség látszatában tündökölni és megpróbálnak kormányképességet razjolni oda, ahol egyébként nincs semmiféle kormányképesség.  

Szerintem a DK-nak vége. Belavírozták magukat egy olyan helyre, ahol csak veszíteni lehet - jelentette ki Bencsik Gábor. A Magyar Krónika főmunkatársa hozzátette: ez el fog tartani egy darabig, 1-2-3 ciklusig mennek lefele, amíg lemennek az 5 százalék alá, vagy 1 százalék alá, mint annak idején a Kisgazdapárt, és akkor ez a történet vége. 

Néző László kissé erős kijelentésnek tartja, hogy vége lenne Gyurcsány Ferenc pártjának. 

A DK-s árnyékkormány azt jelenti, hogy a DK az egyetlen párt, amelyik valamilyen innovációt tudott ebben a helyzetben felmutatni, mert az összes többi párt semmit nem csinál

- jegyezte meg a Mediaworks Központi Szerkesztőség főszerkesztője.

Műsorvezető: Gajdics Ottó

Teljes adás: 

További témáink: 

  • Putyin elrendelte 300 ezer tartalékos azonnali mozgósítását
  • 3000 milliárd forint elvételével fenyegeti Magyarországot az Európai Bizottság

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklubban Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László megbeszélik a március 15-i ünnepi megemlékezések és beszédek legfontosabb üzeneteit, véleményt mondanak arról, hogy Magyar Péter hamarosan pártot alapít, és szót ejtenek arról is, hogy Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltje Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!