Magyarország egyik legismertebb médiaszemélyisége is kiáll Varga Judit mellett

2024. március 28. 08:00

„Ne hagyjuk, hogy az ilyen nárcisztikus szörnyetegek elérjék, hogy kevésnek érezzük magunkat!” – olvasható a modell Instagram-bejegyzésében.

2024. március 28. 08:00

Nyitókép: Instagram

A Liner szúrta ki Vasvári Vivien legújabb Instagram-bejegyzését, amelyben a divatmodell teljes mellszélességgel kiáll Varga Judit mellett. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a volt igazságügyi miniszter Hajdú Péter Frizbi című műsorában többek között arról beszélt: egykori férje folyamatosan zsarolta őt, volt, hogy bezárta egy szobába, ahonnan a kiskorú fia szabadította ki. Varga Judit egy olyan esetről is beszámolt, amikor Magyar Péter késsel a kezében járkált a házukban.

Ezt is ajánljuk a témában

Vasvári Vivien bejegyzésében kiemelte, nem ért a politikához és nem is kíván azzal foglalkozni, de mivel személyesen is érintett volt hasonló bántalmazó kapcsolatokban, tudja, mennyire nehéz, és milyen bátor dolog ebből kiszállni és erről nyíltan beszélni. „Megrendülve, felháborodva, de közben csodálattal néztem végig a ma este közzétett interjút. Hiszem, hogy mi nők bármire képesek vagyunk! Ne hagyjuk, hogy az ilyen nárcisztikus szörnyetegek elérjék, hogy kevésnek érezzük magunkat!” – olvasható a posztban.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. április 01. 10:31
Nem a jó pasihoz kell menni, hanem a rendeshez. Vica versa. A nagyanyák még tudták...
survivor
2024. április 01. 10:29
google-2 Amilyen a mosdó.... A hülye nőt ki védi meg magától....? A szemet pasikhoz hülye mők kellenek ...
survivor
2024. április 01. 10:22
A nők szeretik a szemét pasikat,na. Gyárilag olyanok.
survivor
2024. április 01. 10:21
" Mi nők" NHPk. Miert ment bele egy " bántalmazó kapcsolatba V.V. is ? Mert a fasz + a jóképűseg nagy úr...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!