idezojelek

Gréczy Zsolt ismét megmutatta, ezúttal Márki-Zay volt a címzett

A Gyurcsány házaspár táskahordozója villantott.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Gyurcsány-párt nagy visszatérője, Gréczy Zsolt nem bír magával. A párt egykori szóvivője, aki 2019-ben kényszerült távozni az Országgyűlésből és a nyilvánosságból, miután obszcén, szexuális tartalmú képsorozat került nyilvánosságra róla, ezúttal posztolt egy érdekeset a Facebook-oldalára Távolinak látod az Orbán-rendszer bukását?  címmel. A szöveg nem túl izgalmas, felsorol pár eseményt, idézünk belőle néhány gondolatot: 

„Grósz Károly azt mondta, ha lesz többpárti választás, azt az MSZMP nyeri. Mire eljött a választás, már MSZMP sem volt. 

1956. október 22-én senki nem gondolta, hogy másnap ledöntik a Sztálin-szobrot.

Ceausescu kiment az erkélyre beszédet mondani – öt nap múlva egy iskolaudvaron végezték ki (…) 

2010-ben azt hitted, Gyurcsány Ferencnek vége van, ma ő vezeti az Orbán legyőzésére egyetlen reményt kínáló pártot – két éve nem gondoltad, hogy a szomszédunkban háború lesz (…) Szóval, a helyzet változik, olykor gyorsabban, mint gondolnánk. Repülő még nem maradt fent, a Fideszé is le fog jönni. A DK azért készül – azért van az árnyékkormány is –, hogy ha bármikor történik a váltás, legyen, aki tudja, mit kell csinálni.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veretes szavak a Gyurcsány házaspár leghűségesebb táskahordozójától. Úgy gondolom, megnyugodhatunk, ha csak ennyit tud mondani az embereknek a DK. Azonban egy mondatra érdemes odafigyelni, amit külön szeretnék kiemelni:

 „Egy éve minden arról szólt, mit mond MZP, ma nincs ilyen nevű politikus”.

Gréczy ezzel a kis mondatával gyakorlatilag felmosta a padlót Márki-Zay Péterrel. Az mindig öröm, ha két ekkora formátumú baloldali politikus egymásnak esik. Azt azonban őszintén sajnálom, hogy Gréczy a láthatóan precízen megkomponált felsorolásából pont magát felejtette ki. De segítünk neki, hátha utólag pótolja majd a posztjában: 

2019-ben nem gondolta volna senki, hogy Gréczy Zsolt, akinek gyomorforgató botránya és annak szürreális körülményei a mai napig undor és köznevetség tárgyát képezik, újból országgyűlési képviselő lesz.

Így pontos a lista és így teljes a villantás.

Borítókép: Dobrev Klára, az árnyékkormány miniszterelnöke és Gréczy Zsolt, a DK alapító tagja (Fotó: Facebook/Gréczy Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.