2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Bayer show

Deutsch Tamás: A svédcsavar visszajár

Magyarázatot kér a svéd miniszterelnök arra, hogy a magyar parlament miért halasztja tovább a szavazást Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról. Deutsch Tamás szerint azonban nem kérdéseket kellene feltenniük a svédeknek, hanem inkább válaszokat kellene adniuk arra, hogy miért kritizálták folyamatosan Magyarországot. A Fidesz európai parlamenti képviselője volt Bayer Zsolt vendége a show-ban.

  • Deutsch Tamás: A svédcsavar visszajár

,,Mindenki menjen el a fészkes fenébe, aki a háború eszkalációja érdekében tesz meg súlyosabbnál súlyosabb politikai lépéseket ahelyett, hogy fele annyi energiával, de a békéért dolgozna!” - így üzent a Fidesz európai parlamenti képviselője a háborúpárti nyugat-európai politikusoknak. A hágai Nemzetközi Büntetőbíróság ugyanis elfogató parancsot adott ki az orosz elnök ellen. Deutsch Tamás szerint mindez azonban nem oldja meg a háborús konfliktust, mert annak kizárólag csak a béke vethet véget.

,,Ez a közlemény, ez a felelőtlen politikai színjáték ez az orosz agresszió miatti ukrajnai háborúban elkövetett emberiség elleni bűncselekmények áldozatainak az emlékét sérti, mert ez nem azt segíti, hogyha voltak ilyen bűncselekmények, akkor a tényleges felelősöket lehessen megtalálni, hanem ez az egész, ezt a ki tud egyre durvább dolgot mondani a másikra”

- tette hozzá.

Deutsch Tamás beszélt arról is, hogy hazánk ugyan támogatja Svédország NATO csatlakozását, de olyanok kérik a segítséget, akik az elmúlt években alaptalanul támadták Magyarországot.

,,Vagyunk egy szövetségben, ahol elvileg mi szövetségesek vagyunk és ti ócska, aljas politikai ideológiai hazugságokra építve tudatosan ártotok nekünk. Szeretnénk megkérdezni, hogy a NATO-ban ez így lesz?”

- tette fel a kérdést.

Deutsch Tamás kitért arra is, hogy az Európai Parlament keresetet nyújtott be a magyar gyermekvédelmi törvény ellen, ugyanis homofóbnak tartja azt. Az európai parlamenti képviselő szerint azonban a Brüsszel részéről indított jogi eljárás magyarellenes, hazugságokra és rágalmakra épül. A magyar dollárbaloldal EU-s képviselői pedig mindent megtesznek azért, hogy a keresethez még nem társult országokat rávegye a csatlakozásra.

Teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Az ukrán korrupcióellenes ügynökség gyanúsítottként kezeli Mikola Szolszkij mezőgazdasági minisztert egy olyan nyomozásban, amely állami földek illegális megszerzésével kapcsolatos, a vizsgálat mintegy 7 millió dollár értékű ügyben folyik – jelentette kedden az ukrán média.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!