Jól halad Jeremy Renner felépülése a januári horrorbalesete után. A színész videót tett közzé a közösségi médiában, amelyen az látszik, hogy egy antigravitációs futópadon sétál.

Jeremy Jenner
Fotó: Instagram / Jeremy Jenner

Renner az Instagram-sztorijában mutatta meg a rajongóinak, hogy már segítséggel képes lábra állni, és azon dolgozik, hogy minél előbb felépüljön. A színész január elsején hóekével próbálta kiszabadítani az autóját a hó alól. A munka végén a gép elszabadult és elgázolta, majd áthajtott a Renneren. Az 51 éves színész állapota kritikus volt, a helyszínéről mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol két műtéten is át kellett esnie.

Az antigravitációs futópad lényege, hogy leveszi a használója testsúlyának egy részét, hogy kisebb terhelés kerüljön a lábaira, miközben sétál. A mozgásra mindenképpen szükség van, hogy az izmok és a szalagok újra meg tudjanak erősödni, és felgyorsuljon a felépülés.

Renner a mellkasán és a lábán sérült meg, amikor a 6,5 tonnás Sno-Cat hóeke elgázolta. 

A színésznek több mint harminc csontja tört el a balesetben. Később a kórházból azt írta egy Instagram-bejegyzésben, hogy jól halad a felépülése, a családja és a barátai rengeteget segítenek neki.

sno-cat snow plow
Sno-Cat hóeke

Jeremy Renner következő szereplése a Disney+ streamingoldalra készült Rennervations című négyrészes sorozat lesz. A Disney március elején jelentette be, hogy április 12-én debütál a széria a platformon. A Rennervationsben Jeremy Renner járja a világot, és régi, leselejtezett buszokat újít fel, és ad nekik új életet.

Renner elmondta, hogy a járműfelújítás a hobbija és már a karrierje elején is sokat foglalkozott azzal, hogy a közösségében felújította a helyiek autóit. A Disney-vel közös projektben a világ körüli turnéban volt lehetősége segíteni a rászorulóknak a szenvedélyével.

Renner elmondta, hogy a Rennervations egy igazi szerelemprojekt volt a számára és a felépülésében is az egyik legnagyobb hajtóerő számára, hogy majd folytathassa a sorozatot.