2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Potocskáné: Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott + videó

A Jobbikon belüli konfliktusok odáig fajultak, hogy Jakab Péter volt kabinetfőnöke a nyílt utcán esett neki a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy Molnár Enikő az eset alatt tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

  • Potocskáné: Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott + videó

A Jobbik egy hétfői utcafórumán jelent meg váratlanul Molnár Enikő, több olyan emberrel az oldalán, akik Jakab Péter arcképét viselő pólót hordtak, majd nekiestek a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anitától azt kérték számon, hogy a gyanújuk szerint ő szivárogtatja ki a párt belső ügyeit a médiának, és hogy nagy szerepet játszott Jakab Péter megbuktatásában. A jelenetről több videófelvétel is készült.

Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrum megkeresésére azt mondta, hogy Molnár Enikőék célja az volt, hogy megzavarják a Jobbik rendezvényét. Mint mondta:

– Egy magából kikelt embert láttam, nekem az volt feltűnő, hogy napszemüveget viselt, lehet, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

Potocskáné azt is hozzátette, hogy Molnár Enikőnek már nincsen realitásérzéke, Jakab Péter pedig tétlenül nézi, hogy az ő arcképével díszített pólót viselő emberek hogyan viselkednek egy jobbikos rendezvényen.

A botrányos utcafórumon Molnár Enikő azt is számonkérte, hogy Potocskáné miért használja a frakció autóját, amikor nem is országgyűlési képviselő, az eseményen pedig egyetlen frakciótag sincsen jelen. Potocskáné erre úgy reagált, hogy a frakció engedélyezte számára az autó használatát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!