Robert Fico: Elég volt abból, amit Volodimir Zelenszkij művel

2022. augusztus 14. 15:19

Az egykori szlovák kormányfő úgy véli, az oroszok ellen bevezetett szankciók tehetők felelőssé azért, hogy nem lesz gáz és olaj a télen.

2022. augusztus 14. 15:19
null

A Smer–SD elnöke éles kritikával illette a kormányt, amiért az támogatja Ukrajnát a háborúban. Az Oroszország elleni szankciók leginkább a kelet-közép-európai országokat sújtják, és azok közül is Szlovákiát tekintve a legártalmasabbak – adta hírül az Új Szó

„Elég volt abból, amit Volodimir Zelenszkij művel” – fejtegette az egykori kormányfő a TA3 egyik vitaműsorában. 

Robert Fico úgy véli, az oroszok ellen bevezetett szankciók tehetők felelőssé azért, hogy nem lesz gáz és olaj a télen, illetve szerinte

az inflációnak és az egekig emelkedő áraknak is ez az oka. 

Vitapartnere, Boris Kellár ezzel szemben úgy vélekedett, hogy az ország helyesen cselekszik, ha támogatja Ukrajnát. Emellett azt is szorgalmazta, hogy mielőbb befejeződjön az Ukrajna területén dúló háború. 

Nyitófotó: MTI/EPA/Martin Divisek

Kapcsolódó cikkek

Összesen 279 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. augusztus 16. 16:23
Pofádat befogod te nem Magyar, Fico szopó Szlovák cigány ! Pofa súlyba csicska!
syphax
2022. augusztus 15. 18:20
Fico-nak vénségére megjött az esze.
hegel
2022. augusztus 15. 16:44
Az eu a háborura hivatkozva minimumadót vetki amit majd emel..és az élelmiszereket állatokat meg elpusztitják hogy felverjék az árakat..Látjuk mit csinál a globál....Ukrajnai háboru nem befolyásolja európa gazdaságát hacsak nem a fegyverekre költi a besepert lét! Ha háboruzni akar a saját kontójára tegye nem a emberekére...
bagira
2022. augusztus 15. 12:25
Most már érhető miért van nyugati támogatottsága , olyan Soros II, amerikai gazdag zsidók közé tartozik ahova Soros is, madarat tolláról gazembert barátjáról lehet megismerni. született 1978-ban orosz nyelvű zsidó családba, egyetlen gyermekként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik