Bayer Zsolt: Az USA légiereje nem tart igényt a heteroszexuális fehér férfiakra + videó

A légierőnél bizonyos szavakat sem szabad használni.

2022. 10. 02. 14:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Amerikai Egyesült Államok légierejének akadémiája új ösztöndíjprogramot hirdetett. Eddig ebben nincsen semmi különös, de azért a hír kap egy vajszínű árnyalatot – kezdte videójában Bayer Zsolt.

 Ugyanis az új ösztöndíjprogramra mindenki jelentkezhet, kivétel a heteroszexuális fehér férfi. 

„Őket nem várják. Szeretném papírból pontosan idézni, hogy kiknek hirdették meg az új programot. Jelentkezhetnek tehát az Amerikai Egyesült Államok légierejéhez a nembinárisok, az agenderek, a bigenderek, a two spiritek, a demigenderek, a genderfluidok valamint a genderqueerek, bármit is jelentsen ez. Ugye, önök is úgy vannak vele, hogy a háromnegyedéről azt sem tudják, hogy micsoda, de fölösleges is megtanulni. A lényeg, amit nekünk meg kell jegyeznünk, hogy az Amerikai Egyesült Államok légiereje mostantól kezdve a heteroszexuális fehér férfiakra nem tart igényt.” 

– És azt se felejtsük el, hogy ezen program keretében azt is meghirdették, hogy az Egyesült Államok légierejénél bizonyos szavakat nem szabad használni, így például azt, hogy anya, apa – ezt határozottan tilos –, továbbá a terrorista szót sem szabad használni, mert az olyan kirekesztő. 

Azt hiszem, hogy a dilivonatról egész egyszerűen nem lehet leugrani – mondta végezetül Bayer Zsolt.

Borítókép: képernyőkép

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.