2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Vezércikk

Vezércikk: Ideje lenne, hogy a guruló dollárok ügyében végre legyen felelősségre vonás

Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással és Ókovács Szilveszterrel ma bűnügyi estet tartottunk. Szó volt a minimum gyanús de inkább bűncselekmény-szagú baloldali kampány-finanszrozásról, brüsszeli és gimnáziumi korrupcióról, de olyan aljas ukrán sorozási gyakorlatról is, amely vélhetően háborús körülmények között nem számít bűnnek, pedig nem ártana. És persze az sem bűn, ha a német diplomácia irányítója olyan felelőtlen kijelentést tesz, amellyel minden NATO-tagállamot háborús veszélynek tesz ki, csak éppen felháborító ostobaság.

  • Vezércikk: Ideje lenne, hogy a guruló dollárok ügyében végre legyen felelősségre vonás

Vendégek:

Bencsik András, aki szerint az unió úgy harcol a korrupció ellen, hogy minden megvádolt politikus vádalkut köt és a végén hazaengedik,

Bayer Zsolt, aki szerint igyekezniük kell a szülőknek a felvételi kenőpénzekkel, mert az igazgatóknak dolguk van a tüntetéseken

és Ókovács Szilveszter, aki szerint ideje lenne, hogy a guruló dollárok ügyében végre legyen felelősségre vonás.

Témák:

ELŐSZÁLLÍTÁS - Már a bejegyzése előtt százmilliókat utalt az Action for Democracy

ESÉLYEGYENLŐTLENSÉG - 10 éve lehet kenőpénzért bejutni az elit iskolába

ERASMUS-ÜGY - Törvényt módosíthat a kormány a megoldásáért

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Az ukrán korrupcióellenes ügynökség gyanúsítottként kezeli Mikola Szolszkij mezőgazdasági minisztert egy olyan nyomozásban, amely állami földek illegális megszerzésével kapcsolatos, a vizsgálat mintegy 7 millió dollár értékű ügyben folyik – jelentette kedden az ukrán média.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!