A főpolgármester visszavonul a pártpolitizálástól, szerinte az ellenzék még messze áll a kormányzástól + videó

A Karácsony Gergely ugyanakkor azt is leszögezte, hogy marad a Párbeszédben.

Mediaworks-Hírcentrum
2022. 05. 18. 21:07
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2022. április 27. Karácsony Gergely fõpolgármester a Fõvárosi Közgyûlés ülésén a Városháza dísztermében 2022. április 27-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán

A Karácsony Gergely ugyanakkor azt is leszögezte, hogy marad a Párbeszédben.

Karácsony Gergely visszavonul a pártpolitizálástól, mondta a Mediaworks–Hírcentrumnak. 

A főpolgármester ugyanakkor azt is leszögezte, hogy marad a Párbeszédben. 

Az elmúlt napokban több cikk is megjelent az ellenzék belső viszályairól. Az egyik ilyen írásból az is kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc káromkodva hibáztatta Karácsony Gergelyt, hogy neki köszönhette az ellenzék Márki-Zay Pétert. A főpolgármester a Mediaworks erre vonatkozó kérdésére azt mondta, hogy a hazaszeretet okoz felfokozott érzelmi kitöréseket, Gyurcsány Ferenccel pedig ugyan nem értenek mindenben egyet, de beszélő viszonyban vannak.

Arra a kérdésre, hogy szerinte mikor alakulhat ki egy olyan ellenzéki erő, ami kihívója lehet a Fidesznek hosszú hallgatást követően azt mondta, hogy az ellenzéki pártoknak kevesebbet kell foglalkozniuk önmagukkal, inkább az emberek valódi problémáira kéne figyelniük, de ettől szerinte messze állnak még.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.