2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

Nyaralásán sem hagyják nyugodni a holtak. Horvátországban bukkant a csontokra Kató.

  • Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

Kiss Kató nevét mostantól nem csak a magyar rendőrök, de a horvát kollégák is jegyzik, hiszen a magyar halottlátó emberi maradványokat talált nyaralása közben. A spiritiszta azonnal felkereste a magyar konzulátust, akik értesítették a helyi hatóságokat. Kató izgatottan mesélte el a Borsnak, mi is történt pontosan a Rovinj melletti kempingben. 

"Az az igazság, hogy a kedvesemmel éppen azért utaztunk a horvát tengerpartra, hogy magunk mögött hagyjuk egy kicsit a nehézségeket. A Berki-ügy óta rengeteg támadásnak voltam kitéve, még feljelentést is kellett tennem az ügyben, sőt kórházba is kerültem, miután stroke-ot kaptam. Szóval csak távol akartam lenni kicsit a nehézségektől és a holt lelkektől. De ez nem igazán jött össze - mármint ez utóbbi" - kezdte a Borsnak Kiss Kató, aki alig akart hinni a szemének, amikor a tengerparton megpillantotta a koponyacsontokat.

"Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra. Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel. Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam, és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam. A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt, és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság" - magyarázta a léleklátó, aki gondolkodás nélkül cselekedett.

"Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa. Egy nyomozónő felvette a vallomásom és miután megtudta, hogy médium vagyok, arra kért, hogy mondjam el, mit érzek a maradványokkal kapcsolatban. Majd elkérte az elérhetőségeimet, hogy a későbbiekben felkereshessen, ha kérdése van" - zárta Kató a krimibe illő történetet, majd hozzátette, a csontok felbukkanását egyértelmű jelnek veszi, vagyis a jövőben is folytatja a munkáját, továbbra is segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak.

 

Fotó: Kiss Kató

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!