Tóth Vera csinosra fogyott – összekeverték a nővérével

Különleges esti programon vett részt a minap Tóth Vera, premier előtti vetítésen láthatta a Top Gun: Maverick című filmet. Az énekesnő épp annyira imádta a produkció képi világát, mint a főszereplő, Tom Cruise visszatérését, de mint írta, leesett az álla a Lady Gaga által írt főcímdal hallatán is – írja a Borsonline.

Forrás: Borsonline.hu2022. 05. 28. 10:36
Tóth Vera
Budapest, 2015. január 25. Tóth Vera énekel az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal címû televíziós show-mûsor elsõ elõdöntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai, Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. január 24-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vera a mozizós estére hihetetlenül csinosan öltözött fel: farmernadrágot és -felsőt viselt, ami alatt egy laza narancssárga ing emelte ki dekoltázsát. Az énekesnő fotóját imádják rajongói közösségi oldalán, egyikük azonban meglepő kommentet hagyott a poszt alatt – derül ki a cikkből.

Hirtelen azt hittem, a tesód van a képen!

– írta egy felhasználó, aki minden bizonnyal Vera csodás alakjára is célozhatott.

Borítókép: Tóth Vera (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.