Megtalálhatták Suhajda Szilárd hátrahagyott felszerelését

2023. június 05. 18:58

A hírek szerint serpák bukkantak rá.

2023. június 05. 18:58
null

Mandiner korábban megírta, Suhajda Szilárd milyen állapotban indult el az alaptáborból.

A legújabb fejlemények alapján a serpák hétfő reggel megtalálták a magyar hegymászó hátrahagyott felszerelését – írta meg a Blikk.

A dzsekit, valamint a sátrat 6500 méter magasan fedezték fel, ezeket minden bizonnyal Szilárd hagyta hátra.

A serpa, aki megtalálta a felszerelést, szinte biztos benne, hogy ezeket a magyar hegymászó hagyta hátra. A fotón jól látszanak a Suhajda expedícióját támogató cégek logói.

***

***

Nyitókép: Blikk

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gami
2023. június 06. 20:35
Szomorú, szomorú a vita és fórum szinvonala. Alúlmúlni ezt csak a mandiner saját cikkei az esetről és esethez képes. Van is rá okuk: saját,önnön jól ápolt szakmai képtelenségük internetujságként, tetőzve a témát jogosan megillető és igénylő emberi és szakmai alázat, amire képtelenek, röviden alkalmatlanok. Legyünk tisztelettel gyámoltalanságuk és lényegi ürességük előtt. Nem tehetnek róla, egyszerűen ilyenek, egyszerűen alkalmatlanok. Röviden - elnézést - tipikus "mandiner".
Jack Reynor
2023. június 06. 08:01
A megfagyott székletét is megtalálták.
kisspiroska
2023. június 06. 07:50
Felelőtlen hülyegyerek volt ez a Suhajda. Egy apa nem mászkál hegyeken, hanem felneveli gyermekeit.
0mm0
2023. június 06. 07:07
van aki visszafordul 8749 (south summit) és mégis belehal (2017 szlovák hegymászó) https://ujszo.com/panorama/odaveszett-az-everesten-pal-zoltan-tarsa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik