2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Kék hírek

Családi üzelmek Gyürén-apa és fia kezén is kattant a bilincs

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

  • Családi üzelmek Gyürén-apa és fia kezén is kattant a bilincs

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt szervezték meg két gyürei lakos elfogását.

Apa és fia elfogásának végrehajtására a Terrorelhárítási Központ munkatársait kérték fel, mivel a nyomozás során beszerzett adatok alapján feltételezték, hogy fegyverrel rendelkezhetnek. A TEK munkatársai V. S. 49 éves gyürei lakost az M3-as autópálya nagykállói lehajtójánál, míg 29 éves fiát gyürei lakóhelyén fogták el 2022. június 29-én. Az apa személygépkocsijában a szabolcsi nyomozók 54,7 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le. A büntetőeljárásban kihallgatott tanúk elmondták, hogy rendszeresen vásároltak kábítószert mindkét férfitól.

A nyomozók a gyanúsítottaktól a kábítószer gyanúját keltő anyagon kívül digitális mérleget, mobiltelefonokat, ékszereket és zálogjegyeket, egy Audi A6 típusú személygépkocsit, és közel félmillió forint összegű készpénzt foglaltak le.

Az ügyben a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A két gyanúsítottat elfogásuk és kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!