2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Sokkot kaptak a szülők, olyat tett unokájával a nagymama

A netezők szerint a nagyi kegyetlenül lemondott a kisfiúról.

  • Sokkot kaptak a szülők, olyat tett unokájával a nagymama

Megdöbbentő történetével fordult a Reddit című közösségi portálhoz egy nagymama, aki furcsa elgondolása miatt különös figyelmet kapott az internet népétől. A nevét elhallgató asszony arra volt kíváncsi, hogy vajon jól gondolja-e, hogy pénzt kellene kérnie lányától a gyerekfelügyeletért.

„A lányom 29 éves, van egy egyéves fia és hamarosan visszamegy dolgozni. Heti ötször jár be, napi 7-8 óra hosszára, és arra kér, hogy ebből heti két-három napig vigyázzak a gyerekére” – kezdi a felháborodott nagymama, majd így folytatja:

„Természetesen nyitott vagyok rá, hogy ennyi időt töltsek az unokámmal, de megmondtam a lányomnak, hogy szeretnék fizetést kapni, méghozzá 12 dollárt (körülbelül 5000 forint) óránként.

Megértette, hogy fizetésre van szükségem, ő azonban kevesebbet adna, amit saját fizetésével indokolt.

Nem egy bölcsőde vagyok, van saját életem és itthonról dolgozom. Szerintem meg kellene értenie, hogy emiatt fel kell adnom a munkám és szükségem van a kieső pénzre.”

– világított rá a problémára.

A válaszadók egyhangúan úgy vélik, hogy rosszul kezeli a dolgot a nagyi, szerintük nem szabadna pénzt kérnie, sőt akkor már inkább csak nemet mondhatna a lányának. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!