Egyre kínosabb a dollárbaloldalnak az amerikai támogatás + videó

Az Egyesült Államokból hárommilliárd forint érkezett Magyarországra az ellenzékhez.

Magyar Nemzet
2022. 11. 28. 15:44
TORDAI Bence
Budapest, 2022. június 22. Tordai Bence, a Párbeszéd vezérszónoka felszólal a Magyarország 2023. évi központi költségvetésérõl szóló vitában az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 22-én. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Államokból hárommilliárd forint érkezett Magyarországra az ellenzékhez. 

A nemzetbiztonsági bizottság múlt héten hozta nyilvánosságra a baloldal külföldi finanszírozását vizsgáló titkosszolgálati jelentést. Az ellenzéki politikusok továbbra is azt állítják, hogy nem tudtak a pénzmozgásokról.

A jobbikos Bencze János meglepődött a titkosszolgálati jelentés tartalmán, és átverve érzi magát, mert Márki-Zay Péter még a pártjától is kért pénzt a kampányhoz. A Jobbik elnökhelyettese, Potocskáné Kőrösi Anita szerint egyértelmű, hogy mely körök érintettek a botrányban, de nem kívánta megnevezni, kikre gondol, így a Karácsony Gergely felelősségét firtató kérdésekre sem akart érdemben válaszolni.

 Tordai Bence viszont komolytalannak nevezte a titkosszolgálati jelentést. 

A Párbeszéd társelnöke szerint ha ennyire képesek csupán, akkor jobb lenne, ha beadnák a felmondásukat.

Borítókép: Tordai Bence (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.