Az Alma Együttes Tóth Gabi mellé állt + videó

Csodálatos közös dal született Fény címmel, amelyhez az Alma Együttes Tóth Gabit kérte fel egyik közreműködőnek. Mint Tóth Gabi Facebook-oldaláról megtudtuk, ez a felkérés egy lelkileg nehéz időszakban találta meg Gabit, aki nagy hálával gondol az alkotói időszakra és a felkérésre, hiszen sok nagyszerű közreműködő művész vette körül, akik tehetségüket és barátságukat tették bele a produkcióba.

Magyar Nemzet
2022. 12. 05. 12:20
TÓTH Gabi
Budapest, 2021. december 19. Tóth Gabi énekesnõ a közmédia 10. Jónak lenni jó! címû mûsorában az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2021. december 19-én. A jubileumi jótékonysági kampány támogatói a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket segítõ Regõczi Alapítvány munkáját támogathatják. MTI/Cseke Csilla Fotó: Cseke Csilla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A dal  a belső békéről szól, amely képes kapcsolódni a természet lenyűgöző csodáihoz. Igazi boldogság, harmónia csak úgy élhető meg, ha megtaláljuk a belső csendünket úgy, hogy közben eggyé válunk a természettel. Ez a boldogságra való képesség – a fény – mindannyiunkban benne van, ha képesek vagyunk megállni, meglátni, elhalkulni és meghallani – foglalta össze Tóth Gabi a dal üzenetét.

Közel 75 alkotó vett részt az alkotásban, többek között a Szentendrei Skanzen, a Békás-szoros és a Gyilkos-tó is forgatási helyszín volt. A klipben a szimfonikusokon kívül olyan művészek is részt vettek, mint a pécsi Vivat Bacchus énekegyüttes, DJ Dominique vagy például a kiváló népi furulyás, Szokolay Dongó Balázs.

Borítókép: Tóth Gabi (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.