2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Karácsony Gergely egyeztetést sürget, de a pártja azt sem tudja kivel és miről

Majd Gyurcsány Ferenc eldönti, hogy ki lesz a főpolgármester-jelölt - így reagált Lantos János, a Mi Hazánk politikusa arra, hogy Karácsony Gergely elsőként jelentette be, hogy újra Budapest első embere lenne. A főpolgármester ellenzéki egyeztetéseket is sürget az önkormányzati választással kapcsolatban, csakhogy még saját pártja sem tudja, hogy kivel és miről tárgyaljanak. Gyurcsány Ferenc viszont már bejelentette, hogy nem egyértelmű, hogy támogatják Karácsony indulását.

  • Karácsony Gergely egyeztetést sürget, de a pártja azt sem tudja kivel és miről

Újra elindul a főpolgármesteri címért - jelentette be a Hír Televíziónak a héten Karácsony Gergely. Budapest első embere saját újbóli indulásáról tehát már döntött, a képviselő-jelöltekről viszont még tárgyalna.

Csakhogy hiába tervezget Karácsony Gergely, még a saját pártjának, a Párbeszédnek sincs elképzelése, hogy kivel tárgyaljanak és milyen feltételekkel fogjanak össze.

A főpolgármester elképzelései ellenére Gyurcsány Ferenc már korábban jelezte, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a DK támogatja Karácsony Gergelyt. Sőt, az LMP sem állt ki egyértelműen mellette.

Azt majd Gyurcsány Ferenc eldönti, hogy ki lesz a főpolgármester-jelölt, ezt azt hiszem, hogy Karácsony Gergely sem gondolhatja másképpen, akár mit is mond

- tette világossá a baloldali erőviszonyokat a Mi Hazánk Mozgalom munkaügyi kabinetjének elnöke. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!