2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Kék hírek

Megrázó videón a brutális érdi leszámolás: gázolás, és halálos szurkálás

A vádirat szerint egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai között konfliktus alakult ki. A viszony annyira elmérgesedett, hogy az egyik közösségi oldalon élő videóközvetítésekben agresszíven illetve gyalázkodva üzentek egymásnak. Ahol aztán találkozót beszéltek meg, amelynek tragédia lett a vége. A megrázó jeleneteket több kamera is rögzítette.

  • Megrázó videón a brutális érdi leszámolás: gázolás, és halálos szurkálás

2020. július 30-án, az esti órákban az enyingi család tizenhat tagja több gépkocsival Érdre ment.

Erre az érdiek is gyülekezni kezdtek és keresték az enyingieket. 

MINDKÉT CSALÁD KÜLÖNBÖZŐ ÜTLEGEKKEL, ILLETVE SZÚRÓ-VÁGÓ ESZKÖZÖKKEL SZERELKEZETT FEL.  

Az összecsapásra egy érdi benzinkúton került sor. Azonnal egymásnak estek, kézzel illetve a magukkal vitt eszközökkel ütötték egymást, és több autót is megrongáltak.

A verekedés közben az egyik banda tagja a rivális család tagjai közé hajtott és volt, aki több embert is megszúrt késsel. Több ember is megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy ott helyben meghalt.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

A fővárosi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületben, ahol egy egészségügyi intézmény udvarán égett mintegy negyven négyzetméteren egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrész közötti átjáró a VIII. kerületi Balassa utcában.
Elfogták a gyilkossággal vádolt, szökésben lévő férfit

Elfogták a gyilkossággal vádolt, szökésben lévő férfit

A rendőrség elfogta, a Budakörnyéki Járásbíróság pedig elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki március 4-én elszökött a házi őrizetből. A férfit nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével vádolják - közölte a Budapest Környéki Törvényszék vasárnap közleményben az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!