2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szabad Európa 11:00

Kék hírek

Videóra vették, amint egy férfi kitöri a nyakát egy rabszállító hátuljában

Nyilvánosságra hozták az a felvételt, amely azt mutatja, ahogy valaki kitöri a nyakát a jármű hátuljában hánykolódva. A képsorok megtekintését csakis erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

  • Videóra vették, amint egy férfi kitöri a nyakát egy rabszállító hátuljában

Sokkoló felvételt hoztak nyilvánosságra annak a férfinak a balesetéről, akit a minap tartóztattak le a hatóságok, majd egy rabszállító jármű hátterébe ültették megbilincselve, ám a biztonsági övét be nem kötve. Amikor az autónak fékeznie kellett, az őrizetbe vett férfi gyakorlatilag fejjel repült neki a gépkocsi falának, kitörve a nyakát.

A 36 éves Richard Coxot a connecticuti New Haven városában vették őrizetbe tiltott fegyverviselés miatt. Épp átszállították, amikor a járműnek, amibe betették, fékeznie kellett, hogy egy karambolt elkerüljön. A sofőr, Diaz közrendőr hátrament megnézni, hogy van Cox, aki közölte is vele, hogy nem tud felkelni a padlóról. Diaz mentőt hívott, majd folytatta az útját a rendődőrs felé. Itt ismét felszólították Coxot, hogy keljen fl, még azzal is megvádolták, hogy biztos részeg, azért nem tud felállni – hiába mondta, hogy képtelen megmozdulni, és valószínűleg eltört a nyaka.

A férfit végül beültették egy tolókocsiba, majd egy cellába vitték, ám ezt követően sem fordítottak különösebb figyelmet az állapotára.

(Maga a baleset a 25. másodperc után látható a videón. A felvétel megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!)

 Az eredeti cikk és videó IDE kattintva érhető el.

Cox nyaktól lefelé lebénult. Jelenleg csupán feküdni képes, csöveken keresztül táplálják. Jogi képviselője perelni készül – írja a Vice.com oldala.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar férfi, aki ellen - négy kábítószer-kereskedő társával együtt - még 2022-ben adott ki körözést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); a 33 éves férfi szerepelt Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján.
Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

A fővárosi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületben, ahol egy egészségügyi intézmény udvarán égett mintegy negyven négyzetméteren egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrész közötti átjáró a VIII. kerületi Balassa utcában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!