idezojelek

Orbán inkább nyaral

Szabó Tímea párbeszédes honanyát az háborítja fel, hogy a kormányfő elment nyaralni.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: MTI Fotószerkesztőség/MTI Fotószerkesztőség/Máthé Zoltán

„Nulla fideszes képviselő jött be a parlament rendkívüli ülésére az elmúlt harminc év legnagyobb válsága közepén” – kesereg közösségi oldalán Szabó Tímea. A párbeszédes honanyát legjobban az háborítja fel, hogy Orbán Viktor ráadásul elment nyaralni. Volt képe nyaralni menni! (Ráadásul a horvát tengerpartra utazott, ahol már le is fotózták egy virágos ingben. Ész megáll!) „A Párbeszéd és az ellenzék viszont itt van – nyugtat meg Tímea asszony –, mi benyújtottuk ezeket a problémákat megoldó javaslatainkat.” Azt elfelejtette hozzátenni, az ellenzékiek közül sem volt ott mindenki, a hangadók némelyike is otthon maradt: Gyurcsány, Jakab, Tordai… Magam hajlok arra, amit az egyik kommentelő ír: „Azért találták ki ezt az ülést, mert a hídfoglalások a visszájára fordultak, a kormánybuktatónak szánt hőbörgések meg szimpla kabarévá lettek.” „Orbán inkább nyaral! – süvíti a haragos delnő. 

– Most, amikor a klímaválság miatt olyan durva aszály van, hogy szakértők szerint húsz év múlva Nyíregyházától Békéscsabáig elsivatagosodik és élhetetlen lesz az ország […] De Orbán és a Fidesz inkább nyaralnak, az emberek és az ország meg szenvedjenek. Szégyen.”

Gondolom, ha Orbán Viktor nem nyaralna, eleredne az eső.

Az ember valahogy úgy van Szabó Tímeával, hogy miközben felszisszenve hallgatja, sajnálja is. Talán nehéz gyerekkora volt, mit lehet tudni. Mert az nem létezik, hogy valakiben csak úgy, ennyire csúcsra jár a hazudozással habosított kéjes rosszindulat. Illetve dehogynem. Lám!

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A baloldal elvenné a tanárok pénzét

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

A WEF az egyik legnagyobb veszély

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Elegünk van a sokszorosan leszerepelt politikai szereplőkből!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Miért hanyatlik a kereszténység?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.