2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Kék hírek

Egymásba karolva zuhant ki a hatodikról a színész és felesége

Rejtélyes körülmények miatt vesztette életét a házaspár. A rendőrség napokkal később még mindig azt vizsgálja, mi okozhatta a tragédiát.

  • Egymásba karolva zuhant ki a hatodikról a színész és felesége

A rendőrök egy hatodik emeleti lakásból kizuhant házaspár rejtélyes halálának ügyében indított nyomozást. Elsősorban azt vizsgálják, vannak-e dulakodásra utaló jelek a házukban.

A 35 éves Florind Belliu albán színészt és feleségét, a 28 éves Ornela Shehit a New York-i Bronxban található Cruger Avenue udvarán találták meg. A körülbelül tíz perc alatt kiérkező mentősök, mindkettőjüket halottnak nyilvánították.

A holttesteket barátok és szomszédok azonosították. A szemtanúk arról számoltak be, hogy: Florind és Ornela két kisfia, akik 2 és 6 évesek, az esés utáni pillanatokban anyjukért kiáltottak.

A jelentések szerint a lakásban nem találtak búcsúlevelet. Több szomszéd is dühös emberként írták le Florind Belliut, aki magának való volt. A rendőrségi információk szerint mentális problémával küzdött.

– Voltak olyan jelek a lakásban, amik arra utalnak, hogy nem volt minden rendben, mintha nem csak úgy eldöntötték volna, hogy otthagyják a gyerekeiket és leugranak – árulta el a rendőrség szóvivője a Mirrornak.

 

A tragédia idején a közelben egy építkezés folyt. Az egyik munkás felidézte, mit hallottak a kávészünetben az egyik kollégájával. Azt mondta, hogy hatalmas robajra lettek figyelmesek, mintha egy nagy acéldarab a földhöz csapódott volna. Aztán egy gyereket hallottak, aki azt kiabálta: „Mama, mama!”

– Átnézett a kapun és ott meglátta a két holttestet – tette hozzá.

Az egyik szomszéd szerint Florind Belliu az eset napján ünnepelte a születésnapját.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő

Feladta magát Svájcban egy magyar férfi, aki ellen - négy kábítószer-kereskedő társával együtt - még 2022-ben adott ki körözést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); a 33 éves férfi szerepelt Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján.
Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

A fővárosi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületben, ahol egy egészségügyi intézmény udvarán égett mintegy negyven négyzetméteren egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrész közötti átjáró a VIII. kerületi Balassa utcában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!