2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Tiszta vizet öntött a pohárba Berki Mazsi: ilyen a viszonya Nádai Anikó exével

Berki Mazsi a közösségi oldalain vallotta be, milyen a viszonya Nádai Anikó exével.

  • Tiszta vizet öntött a pohárba Berki Mazsi: ilyen a viszonya Nádai Anikó exével

Berki Mazsit szerdán kapták lencsevégre egy férfival egy rendezvényen. Mint kiderült, az úriember nem más, mint Kovács Dániel Richárd, Nádai Anikó exe. Persze azonnal megindult a találgatás, vajon több van-e köztük barátságnál.

Most maga az özvegy, Berki Mazsi öntött tiszta vizet a pohárba és az Instagramján elárulta, milyen a viszonya a férfival.

"Kovács Dániel Richárdot, tisztelem és becsülöm, mint embert, de semmilyen gyöngéd érzelmi szál nem köt hozzá. Roppant kínosnak élem meg, hogy valótlant állítanak rólunk" 

- írta posztjában Berki Mazsi. 

Mint írta, Zalatnay Cini és DR BRS közös, „Várlak még” című dalának a bemutatójára egy barátnőjével érkezett, ám az ültetés miatt került egy asztalhoz Kovács Dániel Richárddal. 

" A rendezvényre egy kedves barátnőmmel érkeztem, de az ültetés során kerültem Kovacs Dániellel egy asztalhoz, ahogy ez egy rendezvényen szokás. A színházban is egyik oldalunkról a barátunk, kedvesünk ül, a másik oldalon egy idegen. Mégsem jut senkinek sem eszébe, hogy azzal összekössön bennünket. Csak egy parányi normalitás olyan sokat segítene."

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!