idezojelek

Nekik dollárt? Minek?

Lehet finomkodni, hímezni-hámozni, ám ami történt, az bizonyos értelemben egy puccskísérlet: a magyar választásokba való durva nyugati beavatkozás.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Lehet finomkodni, hímezni-hámozni, ám ami történt, az bizonyos értelemben egy puccskísérlet: a magyar választásokba való durva nyugati beavatkozás. Amerikai dollárokkal, Washingtonban kiképzett ügynökökkel, nyugati sorvezetőkkel, CIA-s bukéjú lejárató akciókkal, a fősodratú nemzetközi sajtó magyarellenes lincseléseivel, no meg az elmaradhatatlan Gyuri bácsival. Mindezt azzal az alig titkolt céllal, hogy belenyúljanak a magyar választásokba, a patrióta Orbán-kabinet helyett egy olyan bábkormányt ültessenek a magyarok nyakába, amely gyarmati helytartóként készségesen végrehajt minden washingtoni és/vagy brüsszeli parancsot.

Meglehet, szerintük még hálásnak is kéne lennünk azért, hogy nálunk nem „arab tavaszosan” vagy a Majdanon megcsodált módszereikkel dolgoztak. Kétségtelen, nálunk nem lövették aknavetőkkel a Lendvay utcát, nem rabolták el szőnyegbe csavarva a miniszterelnök gyermekeit. Köszönjük szépen! Ám a balliberálisok kampányának feltőkésítése példátlan a módszerváltás utáni Magyarországon. Nyugati gyarmattartóink egyre nyíltabban és gátlástalanabbul üzenik meg, hogy a függetlenségünk: kvázi függetlenség. S addig nem hagynak minket békén, míg nem az ő Quislingjeiket tapsoljuk hatalomra.

A történetnek van egy kabarészála: ahogyan Márki-Zay Péter bárgyún elkotyogja a legsúlyosabb titkokat, és aztán önellentmondásba keveredve lebuktatja az egész nemzetközi bűnszervezetet. Például közli: az amerikai Action for Democracy (Korányi Dávid, Soros stb.) csaknem kétmilliárd forintnyi dollárt utalt a kampányban a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak, ám ők azt dehogy a kampányra fordították, becsszó. Majd a következő mondatával magára borítja a bilit, beismeri: a dollárokból bizony a DatAdathoz is gurult rendesen.

Márpedig közismert, mi is többször megírtuk: a magyarok adataiban turkáló DatAdat (amely olyan parádés arcokból áll, mint a libás Bajnai, Ficsor Ádám ex-titokminiszter, az orrhalász Szigetvári Viktor vagy Gyurcsány kedvenc komornyikja, Dessewffy Tibor) ezerrel kampányolt idén (is) a balliberálisoknak. Dolgoztak a DK-nak, Karácsonynak, Márki-Zaynak meg az összes többi riasztó figurának. Videókat mixeltek, ki tudja, honnan lopott adatokból adatbázist építettek, kéretlen sms-ekkel szórták meg a lakosságot, a Facebookon és óriásplakátokon támadtak. Még Márki-Zay kampánycsapatának éttermi cechét is állták.

Ennyit tehát arról, hogy az amerikai dollárokat nem a balliberálisok kampányára fordították az utolsó centig. Persze, a papírozáskor próbáltak ügyelni arra, hogy pártlogós kampányeszközökre ne számoljanak el amerikai pénzt – ám ezzel a gyermeteg trükkel legfeljebb a saját választóikat verhetik át, a nyomozókat aligha. A rendőrség pénzmosás és sikkasztás gyanújával vizsgálódik. Reméljük, az elkövetőket gyorsabban kaptárba zárják, mint Gyurcsány hatmilliárdos költségvetési csalással vádolt ügyvédjét, Czeglédy Csabát, aki – a hazai bűnüldözés szégyenére – a mai napig szabadlábon kóricálhat.

Hogyan is fogalmazott Bajnai csókos haverja, Gansperger Gyula az Anonymous-hangfelvételen? „Magyarországon alapvetően az egész ellenzék mozgása mögött külföldi erők és finanszírozók állnak. (…) Egyik része ez a Soros-birodalom. A másik része azok a nagytőkés csoportok, Németország, Egyesült Államok. (…) Ezeknek az embere a Gordon. Minden ennek a tábornak, akármit is mond a Gyurcsány meg a többi, minden külföldről jön. Tehát ez nem állt volna össze, mint a tejbegríz.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sok-sok dollárból aztán nemcsak összeállt, de április 3-án jól oda is kozmált a tejbegrízellenzék. Innen üzenjük az őket futtató nemzetközi bűnszervezetnek: minden dollár pocsékba megy, amit ezeknek küldenek. Itt nem lesz színes forradalom, Majdan-puccs, őrült nyílt társadalom. Itt marad a rend, a normalitás, a józan ész.

Borítókép: Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje beszédet mond az Egységben Magyarországért kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Madách téren 2022. április 2-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.