Tömegkarambol történt Budapesten, forgalomkorlátozásra kell számítani

Hármas karambol történt a XII. kerületben szombat reggel.

MAGYAR NEMZET
2023. 03. 25. 11:10
null
Budapest, 2022. november 12. A Budapesti Közlekedési Központ 100E jelzésû közvetlen repülõtéri járata - amely a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc nemzetközi repülõtér között közlekedik - halad a Ferihegyi repülõtérre vezetõ út Üllõ úti felüljáróján, a Száva utcánál. Jobbra hátul a Shopmark (korábban Europark) a fõváros 19. kerületének egyik legnagyobb bevásárlóközpontja. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két személyautó és egy busz ütközött a főváros XII. kerületében, a Hegyalja úton – közölte a Katasztrófavédelem.

Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – írják.

Bedrogozva, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy sofőr egy idős nőt Kerepesen

Ahogy a Magyar Nemzet megírta, egy asszonyt a kerepesi Mogyoródi út és Nefelejcs utca kereszteződésében, egy nem kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy személygépkocsi péntek este.

A 84 éves nő életéért a mentősök hiába küzdöttek, az asszony kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

 A 26 éves galgahévízi sofőrrel szemben elvégeztetett drogteszt THC-re pozitív értéket mutatott, a férfinak vezetői engedélye sem volt.

A rendőrség megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a férfit őrizetbe vette – áll a közleményben.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.