Robert Lewandowski máris pórul járt Barcelonában

Nem telnek zökkenőmentesen Robert Lewandowski első hetei új otthonában, Barcelonában. A lengyel labdarúgót a katalán sztárcsapat csütörtöki edzése előtt érte kellemetlen meglepetés.

Magyar Nemzet
2022. 08. 19. 11:56
FC Barcelona v Rayo Vallecano - LaLiga Santander Robert LEwandowski
Robert Lewandowski centre-forward of Barcelona and Poland lament a failed occasion during the La Liga Santander match between FC Barcelona and Rayo Vallecano at Spotify Camp Nou on August 13, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

csütörtökön a feladatainak eleget téve megérkezett a csapata csütörtöki edzésére, azonban nem várt problémával kellett szembenéznie. Mert míg a Barcelona csatára az autójával megállt, hogy autogramokkal és közös fotókkal örvendeztesse meg a Sant Joan Despiben várakozó szurkolókat, valaki kinyitotta az utas oldali ajtót, és eltulajdonította a 33 éves játékos 70 ezer euróra (nagyjából 28,5 millió forint) becsült karóráját.

A lengyel gólzsák azonnal értesítette a rendőrséget, akik rövidesen elfogták a vétkest, Lewandowski pedig részt vett a csapat edzésén. A Barcelona vasárnap a Real Sociedad ellen lép pályára.

Nem ez volt az első alkalom, hogy egy játékost kellemetlen helyzetbe hoztak a szurkolók az edzőközpontnál. A közelmúltban a klubtól távozni nem akaró Frenkie de Jong fejéhez vágtak néhány keresetlen szót.

 

Borítókép: Robert Lewandowski (Fotó: Jose Breton/NurPhoto/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.