Ezúttal nem akárkit kellett kihúzni a Dunából

Mire elkapták, annyira kihűlt, hogy mentőt kellett hozzá hívni, akik kórházba vitték.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 03. 24. 12:46
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
539907058 Fotó: 123RF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy elegáns szálloda recepcióspultjából lopott el egy mobiltelefont egy férfi ma, valamivel egy óra előtt Budapesten az Apáczai Csere János utcában. A fiatalembert a hotel biztonsági őre üldözőbe vette, 

mire az elkövető a Jane Haining rakparton a Dunába ugrott, és túlpart felé kezdett úszni. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a szárazföldi egységek mellett riasztotta a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit is. 

A vízirendészek perceken belül a helyszínre értek, de a passzív ellenállást tanúsító menekülőt még az időközben odaérő tűzoltóhajó segítségével is csak hosszas küzdelem árán sikerült kiemelni a vízből – tájékoztatott a rendőrség

A férfi addigra annyira kihűlt, hogy mentőt kellett hozzá hívni, akik kórházba vitték.

A 32 éves T. Lajos ellen az V. kerületi rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított eljárást. A férfit letöltendő szabadságvesztés miatt körözték is, kórházi ellátását követően a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.