2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Fához kötözve találták meg a pornósztár meztelen holttestét

A nő élettelen, mezítelen teste egy erdős területről került elő.

  • Fához kötözve találták meg a pornósztár meztelen holttestét

A 23 éves, pornószínésznőként dolgozó japán Rina Aranót június 5-én látták utoljára élve, méghozzá egy rejtélyes férfival, majd a rendőrség éppen három nap múlva kapott jelentést a fiatal nő eltűnéséről – írja a The Sun.

A róla készült utolsó, térfigyelő kamera által rögzített felvétel tanúsága szerint

Rina egy vonatállomás parkolójában szállt be a 33 éves Hiroyuki Sampei kocsijába

az ország Ibaraki prefektúrájában.

A hatóságok által június 8-án megkezdett nyomozás 6 nappal később vezetett eredményre, amikor is a rendőrök megtalálták a nő meztelen, élettelen, fához kötözött testét, amit végül a közreadott személyleírás alapján Arano rajongói azonosítottak egy anyajegy, illetve az áldozat jellegzetes fogsorának segítségével.

A hatóságok természetesen már kikérdezték Sampeit, a halál oka azonban még nem ismert. Rinát mindenesetre a férfi luxusvillájától alig másfél kilométerre találták meg, ezért is került őrizetbe – igaz, az irdoai munkásként dolgozó gyanúsított állítja, nem rabolta el az általa a Twitteren megismert nőt, mindössze kirakta a villánál, majd egy közeli üzlethez szállította.

 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!