2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

A nevelőapát gyanúsítják a Diósjenőn holtan talált lány ügyében

A nevelőapát vette őrizetbe a rendőrség annak a lánynak az ügyében, akinek a holttestét a napokban Diósjenőn, egy családi ház kertjében találták meg - erősítették meg a Mediaworks Hírcentrum információit az Origo hatósági forrásai. A fiatal lány testvérével együtt tűnt el még 2009 januárjában, egyikük holttestére pénteken bukkantak rá a Nógrád megyei településen - tudta meg rendőrségi forrásból a Mediaworks Hírcentrum.

  • A nevelőapát gyanúsítják a Diósjenőn holtan talált lány ügyében

A nool.hu szerint Glöckl Ferenc, a község alpolgármestere arról számolt be szombaton a közösségi médiában, hogy a családi ház kertjében munkagéppel ástak, amikor a maradványokra bukkantak.

Információim szerint az egyik lány holttestét megtalálták. Ez egészen döbbenetes és lehangoló, azóta is a hír hatása alatt vagyok. A hivatalos rendőrségi közleményig semmi biztosat nem tudok mondani, ugyanis a napokban folytatják a keresést. Ez további lezárásokkal jár majd a Börzsönyi úton

- írta az alpolgármester.

Glöckl Ferenc a bejegyzést nem sokkal később eltávolította, és közölte, hogy „az esetről bármilyen információt a rendőrség fog adni a nyomozás lezárása után".

A nool.hu megkereste a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, amelynek a Bűnügyi Igazgatósága közölte: egy embert őrizetbe vettek a holttest megtalálása után. Az érintett személynek a letartóztatását is indítványozták, de a részletekről egyelőre nem mondanak többet a nyomozás eredményessége miatt. Úgy tudjuk, hogy a korábban már többször elővett nyomozás aktáit év elején porolták le újra.

Emlékezetes, az egyik eltűnt személyekkel foglalkozó Facebook-csoportban azt írták, hogy a két lány - Horváth Alexandra és Horváth Krisztina Ildikó - 2009. január 1-jén tűnt el Diósjenőn. A rendőrség akkor egy fotót is közzétett róluk. Azt még nem tudni, hogy melyikük holttestét találhatták meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!