Hont: Erre az ellenzékre semmi szükség nincsen

2022. november 26. 20:23

A publicista a Karc FM vendége volt.

2022. november 26. 20:23
null

A Karc FM Bezzeg című műsorának legutóbbi vendége Hont András publicista volt. Lentulai Krisztián beszélgetőpartnerével több mindenről beszélt, sportról, világbajnokságról és a belpolitikai viszonyokról is. Hont András beszélt többek között arról, hogy szerinte Magyarország 2022 áprilisa előtt és után nem teljesen ugyanaz.

A honi ellenzékről a publicista elmondta, hogy jelenlegi formájában erre az ellenzékre semmi szükség nincsen. Úgy fogalmazott, hogy ha még adott esetben lát olyan embereket és/vagy kezdeményezéseket, amelyek tetszenek neki és ezeknek még hangot is ad, 

ez az ellenzék úgy ahogy van, nemhogy funkciótlan, de a funkciója pont az ellenkezője, mint amit betölteni szeretne.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

Nyitókép: YouTube képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 27. 18:21
Nem Gratulálok HoltZer Bandi, de.. Szép ,hogy elmiondtad.. Nem volt nehéz... Jakab Pig Kur Csány Hány Balgar Krava Fegyökör Csekkata uyhuuye Tóóóóthbbbeerciii Kunjahajjmmiii i tako daljje..
Lajoss
2022. november 27. 14:38
Bandi,én ezt rólad gondolom..látom hazataláltál..
CirmoS
2022. november 27. 13:33
A fizetett balos dollárcselédeknek nem kéne szidni Hontot. Hont 2010 utáni időkben még fröcsögő Orbán fóbiás volt!! Nem kevésszer vöröslő arccal okádta a sz.rt! Bizony ám! Akkor persze JÓ volt a Hont a komcsilibsiknek. Nem szégyen ha valaki elkezd megvilágosodni! Tök igaza van egyébként abban, hogy ERRE az ellenzékre nincs szükség! Ellenzék? Bocsánat, ELLENSÉG! Halálos ellenség, akikből semmilyen körülmények között nem kérünk! Bármi lesz!..
luisbathhelena
2022. november 27. 11:46
Én dislájkot nyomtam András! Nem értünk egyet! Hogy miért? Nekem ez az ellenzék tökéletesen megfelel, ha hozzák rendszeresen az utóbbi évek választási eredményeit :) Még akkor is ha nettó hazaárulók Brüsszelben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik