Hont András odaszúrt Magyarnak

A médiában üzengetnek egymásnak.

2024. 03. 26. 6:58
MAGYAR Péter
Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Drágám, meg akarlak védeni, ide beszélj hangosabban, hogy értsék az ügyészségen” – így reagált Hont András újságíró Magyar Péter tegnapi nyilatkozatára. Varga Judit volt férje azt mondta egy interjúban, hogy azért készített felvételt volt feleségével folytatott beszélgetéséről, mert saját családját akarta megvédeni. Hont András szerint 

nehezen érthető Magyar Péter érvelése, miért is készített hangfelvétel egy közte és az akkori felesége közötti magánbeszélgetésről.

Pár órával később az újságíró újabb bejegyzést tett közzé, miután Magyar Péter a Facebookon kérdezett vissza, miszerint ki Hont András?

Erre az újságíró azt válaszolta: „Hát, egy hete még tudtad, de segítek. Biztos nem az vagyok, aki azzal akar befutni, hogy titokban hangfelvételt készít a karrierépítésre használt feleségével folytatott beszélgetésről. Nem is az, aki ezen kívül még a haverja révén szerez állást. 

Az pláne nem, aki ezt követően családi és haveri osztogatás ellen szónokol. Viszont az igen, akinek már húsz éve is azt vágták a fejéhez, amikor a mondandójával nem tudtak mit kezdeni, hogy ez meg ki. Csak azokra már senki nem emlékszik. Ja, és ha még így sem ugrik be, akkor percek múlva megtekinthetsz a televízióban”.


Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Kosztovics Szilárd/MTI)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.