A biztonsági őrség öltözőszekrényében találtak bűnjelet a rendőrök

Lopás áldozata lett egy fiatal lány a vonaton.

2024. 03. 19. 9:31
null
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március 4-én reggel a Bicske és Oroszlány között közlekedő személyvonatról valaki ellopta egy fiatal lány fülhallgatóját. A lopást bejelentette a Tatabányai Rendőrkapitányságnak a sértett.

A tolvaj nem tudta, de a fülhallgató töltőtokja és a sértett telefonja összeköttetésben állt egy applikációval, amely helyadatot küldött a telefonra, amikor a tokot kinyitották.

 

Hamar nyomra bukkant a rendőrség

A feljelentő megadta az eszköz utolsó helyadatait, a tatabányai rendőrök pedig megjelentek az utolsó rögzített címen. Versenyt futottak az idővel, mivel a készülék már alacsony töltöttségnél járt.

A rendőrök egy telephelyre értek, ahol átvizsgálták a helyiségeket, miközben a sértett az applikáción keresztül folyamatos keresést indított a fülhallgató-töltőtokra, amely ezáltal sípolt. Követve az egyre élesebb jelzést, a telephely biztonsági őrségének épületébe jutottak, ahol egy öltözőszekrényben találtak rá az ellopott tárgyra.

Az 58 éves elkövetőt hamar azonosították, vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

A sikeres felderítést követően visszaadták az eszközt a tulajdonosnak.

A fülhallgató (Fotó: Rendőrség)

Borítókép: A rendőrség felvétele (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.