Zelenszkij bejelentette: Eljött a menekülés ideje

2022. augusztus 11. 15:16

Az ukrán elnök megkérte a lakosságot, hogy hagyják el a megszállt területeket.

2022. augusztus 11. 15:16
null

Az emberek már érzik, hogy itt az idő elmenekülni Dél-Ukrajnából, az oroszok által megszállt területekről – ezt mondta szerda éjjeli videós bejelentkezésében az ukrán elnök.

Most azokhoz szeretnék szólni, akik az ideiglenesen megszállt területeken élnek. Nem számít, hogy mit ígérnek a megszállók, az egyetlen dolog, amit tehetnek, az a menekülés

 – fogalmazott Volodimir Zelenszkij, arra utalva, hogy az ukrán hadsereg hamarosan támadást indít Dél-Ukrajna ellen.  Ezután azzal folytatta, hogy az ország északi részét, valamint a Kígyó-szigetet már visszafoglalták az orosz katonáktól.

***

 

Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
binlaci
2022. augusztus 14. 09:27
És még az ukrán maffia nem is harcolt eddig. Ha azok is belépnek, az oroszoknak vége lesz. Tanuljuk az ukrán nyelvet!
Captain Chaos
2022. augusztus 12. 19:10
Szopkodjátok csak a ruszki faszt ahogy a gazdagok a csúzliszájú,puhos Csutigeci is. Hitvány,fanatikus bagázs! Megannyi mélytorok és hosszúnyelv!
Carcess
2022. augusztus 12. 15:48
a kígyó szigetről szépen kivonultak az oroszok azóta senki nincs ott kijev környékéről szépen kimentek mit is foglaltatok vissza te gyökér?
gina22
2022. augusztus 12. 13:37
Ennyi primitiv hozzászólást rég olvastam ,a sok elmeroggyant fidesz fogatlan barmok itt irogatnk, kiváncsi lennék ha a magyarokat megtámadnák, feladnák a hazájukat? ja biztos... ez a kipcsák proli népség biztos ,,, a világ bunkói szégyenei vagytok !!!Gratulálok sok idióta !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik