Így fegyverezték le az oroszok az Azov ezred katonáit (VIDEÓ)

2022. május 20. 23:04

A védőknek elég fegyverük és lőszerük volt ahhoz, hogy folytassák a védekezést, de pszichológiai szempontból megtörtek – számol be egy orosz haditudósító jelentése alapján az Index.

2022. május 20. 23:04
null

Egy orosz haditudósító, Alekszandr Szladkov hosszú videót közölt a Telegramon arról, hogy miként adták meg magukat az Azov-ezred katonái, köztük több nő – számol be az Index. A videón az látszik, hogy a lefegyverzés, megadás rendezett körülmények közt zajlik, miközben az orosz katonák átkutatják a védők felszerelését.

Szladkov szerint a védőknek elég fegyverük és lőszerük volt ahhoz, hogy folytassák a védekezést, de pszichológiai szempontból megtörtek. Állítása szerint többek közt 8 löveget és mozsárt, két Grad-rakétarendszer, valamint két harckocsit is lefoglaltak tőlük az orosz katonák.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
namégmitnem
2022. május 21. 20:18
Ugyanezt gondolom. (Ma már.)
Sany Xepi
2022. május 21. 13:36
Az angol hírszerzés szerint is?
budapesti
2022. május 21. 13:30
Ez AZ! Málágyéc!
Bell & Sebastian
2022. május 21. 13:19
Haza a föld alatt Ezek a nép fiai és lányai, tették a dolgukat az állam parancsára, miközben a pénzeszsákok csemetéi valahol külföldön lapítanak, mert annyira még az ukrán sincsen meghülyítve, hogy ne vegye észre, a húsdarálóba nem tesznek mócsingot. Ahogyan a kárpátaljai magyar édesanya megfogalmazta, aki csak hónapok múlva és helyi összefogással kapta vissza a fia maradványait, a gazdagok fiait nem viszik el. Ugyaninnen tudható, hogy 30 ezer dollárt ér egy hősi halott élete, meg egy plecsnit. Nem is tudom mi a jobb, meghalni vagy zombiként tengődni a bentlakásos pszichiátrián a legértékesebb éveket elveszítve. Az államilag szentesített öldöklésből egyszerűen nem lehet jól kijönni, ezért bele sem kellene menni. Ha eddig nem lett volna Ukrajna, most majd lesz, és még az sem számít, ha az utolsó hektár földjüket is át kell adniuk, vérrel írva a fejekben ott lesz az kitörölhetetlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik