Hont András: Eddig és ne tovább! Kövér László távolmaradás miatt büntette meg a DK-sokat

2022. június 26. 14:26

Kálmán Olga után a publicista is megszólalt az ügy kapcsán.

2022. június 26. 14:26
null

Mint ahogy egy előző cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Kövér László házelnök arról tájékoztatta a Demokratikus Koalíció képviselőit, hogy csökkenteni fogja a képviselői tiszteletdíjukat, amiért több szavazáson nem vettek részt. A történteket Hont András sem tudta szó nélkül hagyni, Facebook-posztban reagált a hírre:

 – olvasható a bejegyzésben.

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc felszólal a parlamentben. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Kapcsolódó cikkek

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tütejóska
2022. június 27. 10:09
Inkább örülni kellene ha a DK-sok nem járnak be a parlamentbe. Nem oda valók. Nemzetellenes ócska emberek a Momentumal együtt. Meg a többi állbaloldal.
benedek77
2022. június 27. 08:51
Kong az ürességtől a Parlament állandóan. Erre is mehetne valami bünti.
lendvaiildiko
2022. június 27. 08:08
Jön Jön Jön VADAI SHOW FRÖCSÖGÉS VISÍTÁS DUETT SZABÓ TÍMEÁVAL ÍME, JÖN, ITT A VADAI SHOW - ONLY FOR YOU!
fabulon a bőre őre
2022. június 27. 08:07
Foglalják törvénybe a szavazási hiányzások exponenciálisan növekvő büntetését! Vegyék el a szót a krónikus hiányzóktól, ha a hazát veszik a szájukra. Törvénytelenezni csak törvénytelenségi igazolvány birtokában lehessen. A fényképes igazolványokat nyilvános listára kell felvezetni a büszke törvénytelenezők érdekében, hogy felismerhessék egymást. A listán szereplőknek értelemszerűen nincs rezsicsökkentés, élelmiszerárstop és bezinárstop, mert ez mind törvénytelen szerintük. Nincs adóvisszafizetés, CSOK, stb., semmilyen törvénytelen szociális kedvezmény. A kereskedők ellenőrizhetik az igazolványokat nem kötelezően.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik