Józsefvárosban is behúzta a fideszes jelölt az időközi választást

2022. június 26. 19:43

Gondos Judit 62,34 százalékát tudhatta magáénak.

2022. június 26. 19:43
null

Az ország több mint hetven településén rendeznek időközi polgármester- vagy önkormányzati képviselőválasztást vasárnap – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közzétett adatokból.

„Óriási győzelmet aratott a Fidesz jelöltje Józsefvárosban! Gratulálok Gondos Juditnak, képviselői munkájához sok sikert kívánok!” – írta Sára Botond Facebook-oldalán.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Kapcsolódó cikkek

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2022. június 27. 08:21
Az újpesti időközi valasztas eredményéről mért nem szamoltok be, mandineres szerkesztők?:) Elfelejtettétek? Vagy ez ilyen jóhír portál? A birkáka számára rossz hirekről nem beszélünk? :))
Sany Xepi
2022. június 27. 06:08
Az önkormányzati választásokon megint tarolni fog a Fidesz. Tapossuk a földbe a komcsikat véglegesen.
fado
2022. június 27. 05:04
Pedig szombat délután a vásárcsarnok előtt maga Klara Dobrev is ott kampányolt az ellenzéki jelölt mellett.
beatrix8642
2022. június 27. 02:56
Nem kellene győzelmi tort ülni! Mindig szükséges a kritikai elemzés! Miért is jutott Józsefváros oda, hogy egy politikai tapasztalat nélküli, bolsi, komcsi, libernyák Klubrádiós, az 1 bites, agresszív, beteg, Momentum szineibe induló Pikó András nyerhetett!!! A válasz Kocsis Máté, és Sára Botond alkalmatlanságában rejlett, rejlik. Nyegleségükkel, hatalmas arcukkal, tudatlanságukkal, alkalmatlanságukkal maguk ellen fordították a választókat! A űrproblémákkal megbízott hölgy sem foglakozott a választókkal. Csak választás alkalmával kereste meg levélben választóit körzetébe! Körzetemben tartozott és csak Kocsis Máté, Sára Botond csicskájának tartom! Az ürkutatáshoz köze nincs, annak ellenére, hogy a BMN-n villamos mérnökként végzett! Az űrkutatás, sőt maga a kutatás egy egész más kávéház, mint azt bárki betölthetné!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik