2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Részletesen számolt be arról egy erdőkövesdi kamaszlány, hogy erőszakolta meg egy 40 éves férfi

A gyermek maga számolt be arról, milyen szörnyűségek történtek vele a Heves megyei faluban.

  • Részletesen számolt be arról egy erdőkövesdi kamaszlány, hogy erőszakolta meg egy 40 éves férfi

Egy 40 éves férfi erőszakolhatott meg egy 13 éves gyermeket egy Heves megyei faluban, Erdőkövesden. A kislány június végén egy este elszökött otthonról, a férfi ekkor fajtalankodott vele a kocsijában. Minderről maga a kamaszlány és édesanyja mesét a Tények kamerái előtt.

– Hátraszorította a kezét, nem engedte el. Ki akart szállni a kocsiból, de visszahúzta a csuklójánál fogva –  számolt be a támadásról zokogva az áldozat anyukája.

Mondtam, hogy hagyja abba, mert fáj, nem akarom.Ki akartam szállni a kocsiból, megfogta a két kezemet, lefogta – idézte fel a szörnyűséget a fiatal lány.

A férfi a nemi erőszak után megkérte a kislányt, hogy senkinek se szóljon a történtekről. A Tények úgy tudja, a kamasz anyjának volt barátja lehet az erőszaktevő. 

A gyermek eleinte titkolta, tagadta a történteket, az anya csak pletykákat hallott. Ennek ellenére úgy döntött, lássa nőgyógyász is a lányát. Amikor  elindultak az orvoshoz, a kamasz mindent elmesélt. Sajnos a nőgyógyász már semmit nem tudott megállapítani, mivel eltelt hat nap az esetet követően.

A család feljelentést tett, a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az esetet.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!