2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bayer show

Bayer show - Ma a brüsszeli korrupciós botrány egyik kulcsfigurája az európai „érték”

A családok által fizetendő rezsiszámla Magyarországon a legkisebb, és ez a jövőben is így lesz - hangsúlyozta a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban. Deutsch Tamás szerint a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést. Ezzel kapcsolban felhívta a figyelmet: bárhogyan mesterkedjen Brüsszel, nem engednek a kedvezményből. Emellett a politikus éles kritikával illette a hazánkat bíráló brüsszeli képviselőket is.

  • Bayer show - Ma a brüsszeli korrupciós botrány egyik kulcsfigurája az európai „érték”

Hát egy korrupciós szakértő kellett nekik, ugye? És hát megtalálták a saját elvtársaik között. Marc Tarabella, a megtestesült korrupció - így reagált a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban arra, hogy Magyarország ellen szavazott a brüsszeli korrupciós botrány egyik gyanúsítottja, Marc Tarabella.

Hogy a fészkes fenébe képzelhető el, hogy ilyen súlyú korrupciós ügy elkövetése után, miközben zajlik a büntetőeljárás, szabadlábra került, és szabadlábra kerülvén visszatért az Európai Parlamentbe? Hogy Mark Tarabella, a brüsszeli korrupció legbrutálisabb ügyében érintett szocialista európai parlamenti képviselő Magyarországot gyalázó, rágalmazó, Magyarországot a korrupció miatt elmarasztaló európai parlamenti határozatot megszavazzon

- mutatott rá Deutsch Tamás. 

Tarabellát azzal vádolják, hogy legalább 140 ezer eurót fogadott el egy szocialista olasz EP-képviselőtől - majd a korrupció vádja miatt letartóztatott és börtönbe küldött baloldali képviselő Magyarország ellen szavazott, mert szerinte többek között a korrupció miatt hazánk nem alkalmas a soros elnökség betöltésére. De nem ő volt az egyetlen, aki úgy vádolta hazánkat, hogy közben ő maga börtönbe került botrányai miatt.

Néhány hét múlva kerül sor a júniusi rendes, Strasbourgban megrendezendő európai parlamenti ülésre. Mindenki készüljön föl, erősítse a lelkét. Ott fog ülni az európai parlamenti széksorokban Eva Kaili. És egyébként bármilyen Magyarországot rágalmazó ügy merül föl, akkor a magyar dollárbaloldali képviselőkkel együtt morális alapon fogja majd Magyarországot támadni

- vetítette előre a a Fidesz EP-képviselője

Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést. A politikus hangsúlyozta: bárhogyan mesterkedjen Brüsszel, nem engednek a kedvezményből.

A politikus a gyermekvédelmi törvény ügyében is a hazai álláspontot képviseli. Elmondta: a brüsszeli bürokrácia meg akarja semmisíteni az Európai Bíróságon a magyar gyermekvédelmi törvényt, azonban Magyarország hajthatatlan és megvédi a családokat és a gyermekeket.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!