Zelenszkij: Egyértelmű, hogy az orosz gyilkosok megkapták a pontos koordinátákat (videó)

2022. június 29. 21:36

„Minél több embert akartak megölni egy békés városban” – mondta az ukrán elnök egy videóbeszédben.

2022. június 29. 21:36
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök megosztotta a térfigyelő kamerák felvételeit arról a pillanatról, amikor hétfőn orosz rakéták csapódtak a kremencsuki bevásárlóközpontba. Azt állította, hogy szándékos támadás történt – számolt be a Guardian.

Egyértelmű, hogy az orosz gyilkosok megkapták a pontos koordinátákat ehhez a merénylethez. Minél több embert akartak megölni egy békés városban

– mondta Zelenszkij egy videóbeszédben.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. június 30. 22:17
Hazudnak retkes ukrán tetvek, ahogy a levegőt veszik. Tüzérségi eszközök indító állványok az iskolák, óvodák, kórházak udvarán. Szégyentelen aljas szemét mocskok. Remélem az oroszok nagyon gyorsan kiradírozzák ezt mocsok országot a világtérképről.
esőember
2022. június 30. 18:49
Felháborító, hogy milyen pofátlanul hazudik ez a tetű! Kirúghatnák már a francba.
lbs0420
2022. június 30. 17:42
Ez a degenerált bohóc még mindig hazudozik, holott most már hivatalosan is elhangzott, hogy az orosz rakéta a pláza mögött közvetlenül elhelyezkedő telepbe csapódott és az ott tárolt lőszerek egy részét robbantotta fel, a tűz pedig innen terjedt át a pláza épületére. A sok kretén politikus meg hüledezik és egyik idiótának sem jut az eszébe, hogy egy nagy forgalmú üzleti központ mellé fokozottan veszélyes üzemet telepíteni maga az Isten és a sors megkísértése! Ebből is látszik, hogy az EU meg az USA politikusai ugyanolyan degeneráltak, mint a f..ával zongorázó bohóc, amely saját országát löveti, bombáztatja rommá!
ringwoodite
2022. június 30. 15:05
Zelenszkij: Egyértelmű, hogy az orosz gyilkosok megkapták a pontos koordinátákat. Vagy arra jart egy orosz dron felderito, es lefotozta az elrejteni kivanando municiot. Mert meg a rejtegetes sem megy nektek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik