2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

Önmaga halálát kívánja a kemecsei anyát mindkét szemére megvakító Attila

Saját halálát kívánja a kemecsei édesanyát megvakító Gy. Attila. Mint arról a Bors beszámolt, a férfi februárban nyomta ki Lakatos Gabriella mindkét szemét, mert nem volt hajlandó beletörődni a szakításba és abba, hogy a 22 éves nő feljelentette őt a korábbi elrablásáért. A lány családja az ügy óta teljesen tönkrement. Az őt támogató testvére, Róbert a munkáját is elveszítette, márpedig sürgős megoldásra van szüksége.

  • Önmaga halálát kívánja a kemecsei anyát mindkét szemére megvakító Attila

Egyre kilátástalanabbnak érzi a családja helyzetét lakatos Róbert. A férfi a legfőbb támasza a februárban mindkét szemétől megfosztott húgának, Gabriellának. A kemecsei édesanyját a volt párja, Gy. Attila vakította meg. Korábban elrabolta a szakítás után, a nő pedig feljelentést tett.A férfi februárban megpróbálta rábírni, hogy a feljelentést vonja vissza, de Gabriella hajthatatlannak bizonyult, és a kapcsolatot sem kívánta a baráti körben Gengszternek becézett férfival. Attila éktelen haragra gerjedt, és brutálisan megverte a volt barátnőjét.

A rendőrség az emberölés kísérlete ügyében még nyomoz, ám az emberrablás miatt indított eljárás már bírósági szakaszban van. Gabriella személyesen jelent meg az első tárgyalási napokon, míg a vádlott kamerán és monitoron keresztül vett részt. A fiatal nőnek így is módjában állt szólnia megnyomorítójához.

– Az Isten fog feletted ítélkezni – mondta. A tettes közben mélyen hallgatott, ám a következő napon Gabriella testvére szerint Attila gyakorlatilag beismerte, hogy ő vakította meg a lányt.

Azt mondta, azt kívánja magának, hogy annyit szenvedjen, mint a testvérem, azért, amit tett, és azt érdemelné, hogy a börtönben haljon meg– Látta milyen állapotban voltam a tárgyaláson. Majdnem mentő vitt el – mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: a egyre nehezebben viseli a családjával a nehézségeket.

– Gabi ebből kevesebbet észlel, de minden bűnügyi folyamatot végig kell kísérnem. Egyre brutálisabb dolgok derülnek ki. Pszichiátriai kezelést kapok hatalmas adag gyógyszert. 6 hónapja nem alszom. Őrködöm, mint egy őrült. Elveszítettem a munkahelyem. Rokkant lettem.Epilepsziás rohamok gyötörnek és rajtam van 5 gyermek, hiszen Gabica kislányáról is nekem kell gondoskodnom– mesélte az aggódó fivér, aki a húgának ajándékozta a házát. Azt akadálymentesített otthonná szeretnék átalakítani, de egyelőre nem áll rendelkezésre az ehhez szükséges összeg.

Sürgősen el kell helyezkednem. Sosem hitem volna, hogy diplomával a zsebemben munkanélküli lehetek 

– mondta végül Róbert, aki mindenkit arra kér, ha tud számára megfelelő állást ajánlani, vegye fel vele a kapcsolatot.

Aki pedig anyagilag szeretné a családot segíteni, átutalással megteheti:

Lakatos Zoé Mirjam

11773449-03089189

Közlemény: Adomány

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!