A tankerület közölte, nem igaz, hogy bekérték a hiányzók névsorát

2022. október 05. 19:05

Állításuk szerint a Belső-Pesti Tankerületi Központ nem kért a mai napon (sem) külön eljárásban személyi adatokat tartalmazó adatszolgáltatást.

2022. október 05. 19:05
null

A 168 óra egyik olvasójának levele alapján számolt be róla, hogy a Belső-Pesti Tankerületi Központ bekérte azon diákok névsorát, akik nem mentek be szerdán az iskolába. Megjegyzik, ebbe a tankerületbe tartozik a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium is. A lapnak a tankerületi központ tagadta volna, hogy személyes adatokat kértek volna. 

– jelezték.

A tankerületi központ sajtóreferense a lapnak elmondta, minden köznevelési intézmény a saját házirendje szerint köteles a tanulói hiányzások rögzítését és igazolását naprakészen követni és kezelni.

 – fogalmazott Serfőző Andrea.

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2022. október 06. 06:55
Elég undorító, ahogy amikor rájöttek, hogy nincs elég "kockás inges partizán" , akkor beszervezték, nyilván hatalmi szóval a diákokat! ....és most hazudoznak is? Hát ettől sem lettek elfogadhatóbbak.
evpus
2022. október 06. 05:07
Írni, olvasni és számolni sem tanulnak meg rendesen a gyerekek, ezzel kéne foglalkozni.
Pitypangocska
2022. október 05. 23:55
Elég baj az, hogy nem kérték be a hiányzók névsorát. Sőt! Nagyon fontos lenne tudni, hogy kik szervezték be a gyerekeket a tüntetésbe.
MintaPedagógus
2022. október 05. 21:11
1. A tankerület feladata és kötelessége az oktatás-nevelési folyamat zökkenőmentes és folytatólagos lebonyolítása, annak ellenőrzése. Egyszersmind az alkalmazottak munkájának kontroll alatt tartása. 2. Akik nem tesznek eleget szerződésben foglalt kötelességüknek, minden zokszó nélkül elbocsáthatók. Az, hogy amaz rongytanárok többszöri figyelmeztetést is kaptak, hogy törvényszegésük mit von maga után, olyan kegy volt, amire nem szolgáltak rá. 3. Hiába okoz naponta km-es dugókat az anarchista csürhe, ettől még az inkriminált ex-tanárok nagyon helyesen soha nem fogják betenni lábukat tanítási intézménybe. Munkahelyük úgyis lesz, Brüsszel és a globalista dollárbaloldal házi helytartói, Gyurcsányék megoldják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik