Beindult a mémgyár: mutatjuk a Magyar Péterről szóló legfelkapottabb mémeket

2024. március 27. 15:20

Gyűjtés.

2024. március 27. 15:20

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

Kedden megjelent Magyar Péter feleségéről készített hangfelvétele. Magyar Péter lépésére reagált Bayer Zsolt publicista is. „Egyszer talán meg fogjuk tudni, ki diktálta mindezt ennek a műanyag szörnyetegnek, s ki szemelte ki a feladatra, miután gondosan feltérképezte, hogy egy nárcisztikus pszichopatával van dolgunk, aki bármire (is) kapható lesz” – írta Bayer Zsolt.

Vannak olyanok is, akik csak kinevetik Magyar Pétert.

Talán érthető is, hogy a nevetséges vonásait azonnal elkezdték feldolgozni a magyarországi mémgyárak. Lapunk ezekből válogatott néhányat.

***

***

***

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­­­n­­y­­o­­­k­ ­­v­­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 28. 07:08
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
pragmatika
2024. március 27. 17:14
"Miről is beszéltünk tegnap este ? Nyugi felvettem" :-))) Ennyi. Pszichopata köcsög ez a f.szi.
camouflage
2024. március 27. 16:58
kurva gyenge szégyelhetné magát a mandi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!