Meglepő vallomás a szegedi kiütés főszereplőjétől

A Telekom Veszprém minden előzetes várakozást felülmúlva kiütötte ellenfelét Szegeden a férfikézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A 36-23-as vendégsiker után Gasper Marguc a mezőny legjobbja is elmondta a véleményét a látottakról.

Magyar Nemzet
2023. 03. 23. 7:29
null
20221117 Veszprém NB I, férfi teremkézilabda mérkőzés Telekom Veszprém-Telekom Veszprém - Ferencvárosi TC (FTC) Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló Képen: MARGUC GASPER (24) Fotó: Veszprém Megyei Napló/Pesthy Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem gondoltuk, hogy ekkora különbséggel tudunk nyerni. Szoros meccsre számítottunk, készen álltunk a háborúra, ami történt, az minket is váratlanul ért. De kétségtelenül megérdemelten nyertünk, kiválóan játszottunk, remek volt a védekezés, kiemelkedő a kapusteljesítmény, amelynek köszönhetően könnyű gólokat tudtunk szerezni lerohanásokból. Örülnünk kell ennek a nagyarányú győzelemnek, de ez még csak az első félideje volt a párharcnak, fókuszáltnak kell maradnunk, hiszen otthon is le akarjuk győzni a Szegedet – értékelt Gasper Marguc. 

Korábban a szezon végén távozó Juan Carlos Pastor, a Szeged edzője kifejtette, hogy úgy készül, a kiütéses vereség ellenére is megtarthatja az állását, ő vezeti a csapatát a jövő heti veszprémi visszavágón.

Borítókép: Marguc ellenállhatatlanul játszott (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.