Ujhelyi István kiáll a Pesti TV mellett (VIDEÓ)

2022. május 16. 22:48

„Muszáj szolidaritást vállalnunk egymással” – hangoztatta az MSZP-s képviselő a Pesti Riporterben.

2022. május 16. 22:48
null

Ujhelyi István MSZP-s politikus volt hétfő este a Pesti TV Pesti riporter című műsorának vendége. A beszélgetés során szóba került a csatorna május végi megszűnése is. A baloldali politikus erről is elmondta a véleményét.

„Meggyőződésem, hogy teljesen mindegy, hogy milyen színezetű, milyen beállítottságú, de hogyha szakemberek, újságírók, médiaformálók, közvéleményformálók összeülnek és valamit szerkesztenek, valamit kiadnak a kezükből, ahhoz adják a nevüket” – mondta el Ujhelyi.

Majd azzal folytatta, hogy ha „nem trollként írogatnak valahova, hanem arccal, névvel vállalják az itteni beszélgetésben a mondataikat, akkor

– mutatott rá a politikus. 

Hozzátette, hogy bár „a tévében és Pesti Srácokon kapott sokat”, de „ezeket az ember mindig úgy olvassa és nézi, hogy tudomásul veszi, hogy a másik oldalon hogyan gondolkodnak vagy mit szeretnének róla állítani egy politikai játszmában.”

Ujhelyi István még egy ajándékot is átnyújtott a műsorvezetőnek: a Népszabadság utolsó lapszámának bekeretezett címlapját. Ezt követően arról beszélt, hogy a megszűnés, a felszámolás „bárkit, bármikor utolérhet”, ezért

– szögezte le a képviselő.

Az említett beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kucsifritin
2022. május 17. 22:03
Ilyen az igazi Jóember, ha nem vigyáz, még szentté avatják.
illibernyák
2022. május 17. 16:38
Tessék, tessék! Lehet adományokat gyűjteni a Prostiknak. Amikor a 444 elkezdte, akkor az tarahalas volt. Na mi van buzikaim??
zakar zoltán béla
2022. május 17. 15:00
alszent
Robertoo
2022. május 17. 13:42
Ne nyalizz, napraforgó kommunista!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik